BOLU / MERKEZ - Bolu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Etiket Sonuçları: Roman

May

''Okuyan Okullar Projesi'' kapsamında okulumuzda Kemal TAHİR’in incelediğimiz "Devlet Ana" isimli eseri ile bu ayki panelimizi gerçekleştirdik.

Panelimizde 11/B sınıfından Şeyma Nur YILDIZ, 11/A sınıfından Sema Nur TURAN, Amel ÖMER ve 11/C sınıfından Teiba BAZEA adlı öğrenciler panelist, 11/A sınıfından Meshkah JANABI ise panel başkanı olarak görev almışlardır. Kemal TAHİR’in hayatı, yazarın “Devlet Ana” isimli eseri hakkında bilgiler verilip roman kahramanlarının değerlendirmeleri yapılmıştır. Görev alan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

''Okuyan Okullar Projesi'' kapsamında okulumuzda Tarık Buğra’nın incelediğimiz "Osmancık" isimli eseri ile bu ayki panelimizi gerçekleştirdik.

Şubat ayı panelimizde 11/B sınıfından Rukiye Yıldız, Beyza Can, Nur Taner ve Gülnaz Atlı adlı öğrenciler panelist, Ravza Pınar Haylaz ise panel başkanı olarak görev almışlardır. Tarık Buğra’nın hayatı, yazarın “Osmancık” isimli eseri hakkında bilgiler verilip roman kahramanlarının değerlendirmeleri yapılmıştır. Görev alan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Ocak ayı panelimizde 11/A sınıfından Zübeyde Saleh, Amel Ömer, 11/C sınıfından Tayyibi Bazea ve 11/A sınıfından Sema Nur Turan adlı öğrenciler panelist olarak 11/A sınıfından Şeyma Nur Yıldız ise panel başkanı olarak görev almışlardır. Yakup Kadri Karaosmanoğlu’nun hayatı, yazarın “Yaban” isimli eseri hakkında bilgiler verilip roman kahramanlarının değerlendirmeleri yapılmıştır. Görev alan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden Doç. Dr. Selami ALAN hocamız, öğrencilerimizle buluştu.