Ara

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden Doç. Dr. Selami ALAN hocamız, öğrencilerimizle buluştu.

Ara

TÜBİTAK 2204 Liseler arası Bilim Yarışması kapsamında Okulumuz öğrencilerinin yürüttüğü Bolu ili Göynük ilçesi Tokalı Örtme Dokumaları ile ilgili seminer vermek ve uygulama yapmak amacıyla Abant İzzet Baysal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr.Pakize Kayadibi okulumuzda çok güzel bir etkinliğe imza attı.

“Dilimizin Zenginlikleri Projesi” Okulumuzda Uygulanmaya Başlandı

Kas

Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenlerden, eğiticiden mahrum bir millet, henüz bir millet adını alma yeteneğini kazanamamıştır.” diyen Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ün Başöğretmenliği kabul tarihi olan 24 Kasım Öğretmenler Günü bu yıl da okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte coşkuyla kutlandı. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Bolu il Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen,  ilkokul, ortaokul ve liselerde uygulanan ''Okuyan Okullar Projesi'' kapsamında okulumuzda Cengiz Aytmatov’un incelediğimiz "Toprak Ana" isimli eseri ile ilk panelimizi gerçekleştirdik.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, sonsuzluğa uğurlanışının 85'inci yıl dönümünde okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşen törenle anıldı.

Ekm

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde yazılan kurtuluş destanının gururunu, heyecanını ve bu destanın varış noktası olan Cumhuriyetimizin ilanının 100. yıldönümünü büyük bir coşkuyla okulumuzda kutladık. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Gazze’de işgal altındaki kardeşlerimiz için düzenlemiş olduğumuz kermesimize katkıda bulunan tüm velilerimize, gayretiyle gurur duyduğumuz öğrencilerimize, emeği geçen öğretmenlerimize ve bize bu fırsatı ve şartları sağlayan Müdiremiz Sare Hanıma teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda yürüttüğümüz 2024 TÜBİTAK Liseler arası bilim yarışması kapsamında Göynük ilçesini tarihi kültürel dokusuyla, coğrafi özellikleriyle tanımak, bu ilçemizde Belediye Başkanlığı ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde düzenlenen "Tokalı Örtme" kursunu ziyaret ederek bilgi alıp üretimini yerinde görüp deneyimlemek amacıyla gezi yaptık.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul-Aile Birliği Toplantısı, 09.10.2023 tarihinde yapılmış olup; yeni yönetim kurulu belirlenmiştir.

Ekm

Mevlid-i Nebi etkinlikleri kapsamında düzenlenen şiir okuma yarışmasına okulumuz 12/B sınıfından Aleyna Elgün ile katılık. "İstemem" adlı şiiri seslendiren öğrencimize ve diğer okul öğrencilerine hediye ve ödüllerini il Milli Eğitim Müdürümüz Cemil Sarıcı taktim etti.

Eyl

İki cihan güneşi, alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (s.a.v.) dünyaya gelişinin yıl dönümü olan Mevlid Kandilimiz okulumuzda bir programla kutlandı.

Eyl

Her yıl olduğu gibi 2023-2024 eğitim öğretim yılı için okulumuzda bir tören gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törende bir konuşma yapan Okul Müdürümüz Sare BULUT; 2023-2024 eğitim öğretim yılının her açıdan başarılı ve huzurlu geçmesini temenni edip, yeni dönemin hayırlı olmasını diledi ayrıca bu sene üniversiteyi kazanan öğrencilerimize hediyeleri takdim edildi.

Haz

Öğrenciler, öğrenci aileleri, öğretmen ve okul müdürünün katıldığı, 2 Haziran 2023 tarihinde okulumuzda düzenlenen mezuniyet töreni Meslek Dersleri Öğretmenimiz Ali SÜRÜCÜ tarafından icra edilen Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlamıştır. Okul Müdürü Sare BULUT’un konuşmasının ardından öğrencilerimizin okul yıllarından derlenen fotoğraf ve videoların gösterimi gerçekleştirilmiştir. Meslek dersleri öğretmenimiz Beyhan DEMİRCİ öğretmenler adına öğrencilerimize seslenmiş, duygu dolu bir veda konuşması yapmıştır. 11. sınıf öğrencilerimizden Aleyna ELGÜN bir şiir okumuş, 12. sınıf öğrencimiz, 11. Sınıf öğrenci temsilcimize bayrak ve flama teslimini gerçekleştirmiştir. İlk üç dereceye giren öğrenciler ilan edilmiş, mezuniyet belgeleri sınıflarımızda derslere giren öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerimize takdim edilmiştir. Tören daha sonra okul bahçesinde kep atma, balon uçurma, ikramlar ve hatıra fotoğrafı çekimleriyle sona ermiştir.

Öğrencilerimizi kutluyor, hayatlarında başarılar diliyoruz.

Haz

İmam hatip okulları şenliklerine okulumuz iki projeyle katıldı. Ayrıca Meslek Dersleri Öğretmenimiz Ali SÜRÜCÜ tarafından ‘’ebru etkinliği’’ icra edildi. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.